veckans uppdatering
blogg

Veckans

Ironin i att förra veckans fokus var “må bra”, och jag låg i slutet av veckans sjukare än jag någonsin kan minnas att jag varit. Jag hade iallafall Mån-Tors (dag) på mig att fokusera på mitt välmående.

Innan jag blev sjuk så hann jag med lite välbehövlig shopping på Ikea, häng med vänner, springturer och ett par träningspass. Rätt bra vecka ändå!

Veckans träning

Hann med någon springtur bort till utegymmet som var folktomt som vanligt på morgonen. SÅ härligt att få träna ute i den kyliga luften. Bästa starten på dagen, och man får passa på när det inte regnar.

Sedan provade jag på passet Megaformer hos Becore. Jag måste erkänna att jag tycker 330 kr för ett pass är lite saftigt. Men passet var riktigt bra! Maskinerna som vi tränade med har jag aldrig sett tidigare, och de såg rätt komplicerade ut vid ett första ögonkast. Som tur var så var de inte lika komplicerade som de ser ut :).

Om jag kan tänka mig att köra passet igen? Absolut!

Helgen

Ska jag beskriva min helg så skulle jag säga “huvudvärken från helvetet”. Asså vilken jäkla huvudvärk jag hade! Kan inte minnas att jag någonsin haft så ont i huvudet tidigare. Jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Och det var inte bara huvudet som värkte. Ögonen gjorde ont med.

Som tur var så mådde jag helt ok på Söndagen igen vilket gjorde att jag kunde spendera ett par timmar utomhus med barnen i det fina vädret.

Veckans mat

Minns knappt vad jag åt förra veckan. Luis lagade soppa när jag var sjuk så det vet jag att jag åt. Annars är det bara två bilder jag kan hitta från mina måltider förra veckan.

Mathavre med grönsaker & fisk toppat med min hemmagjorda tahini-dressing. Jag ska skriva ner exakt hur jag gör den nästa gång jag blandar ihop dressingen och sedan dela med mig av den till er. Den är helt fantastisk god att toppa sallader och bowls med!

Kyckling wok med Thaibasilika. Jag ÄLSKAR smaken av thaibasilika. Tycker dock att det inte alltid går att hitta i alla matbutiker. Däremot när jag besöker Willys så brukar det finnas där.

Vecka 41

Halva denna vecka har redan passerat och jag har checkat av det allra viktigaste på min To Do list redan. Jag är helt besatt av To Do listor och älskar att få bocka av saker jag har fixat klart.

Ikväll är det äntligen dags för veckans middagsbjudning och PH kväll tillsammans med min ena syster och kusin. Älskar at ha denna kväll inplanerad en gång i veckan.

Imorgon (Fredag) har jag även lite mysigt häng inplanerat. Vi håller tummarna för att vi ska slippa regnet då!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *