veckans fokus
blogg

Veckans Fokus – Må bra

/inlägget innehåller affiliatelänkar

Förra veckan började med mycket löpning för att sedan ta det lugnt i två dagar innan Lidingöloppet. Jag kommer att fortsätta röra på mig denna vecka, men inte springa lika hårt och långt som förra. Jag får dessutom ingen bra sömn just nu då Maia vaknar mycket om nätterna och väcker mig.

Men det verkar som att kosttillskottet har gett resultat! Även om jag fortfarande är trött så känner jag mig inte lika utmattad som innan. Och jag märkte skillnad snabbt.

Det jag äter är Kalcium och Magnesium tabletter från Elixir Farma. De går säkert att köpa på olika apotek, men du hittar dem också just nu här med nedsatt pris på 20%.

Helgen som gick

Efter Lidingöloppet så firade vi med ost och vin framåt kvällen och gick sedan ut en sväng för att hänga lite. Det blev rätt sent och jag var lagom trött när jag vaknade upp på Söndagen.

Det blev däremot en tur till Skansen där barnen fick leka runt, titta på djur och gå på höstmarknad. Kvällen spenderades hos min kusin där vi kollade ikapp alla avsnitt från veckans PH och åt god middag.

Bilder på lite av veckans mat

För första gången någonsin så lagade jag Hokaido pumpa. Den fungerade toppen att ha som tillbehör efter att ha ugnsgrillat den, eller att skära i tärningar och ha i gryta. Skalen går också toppen att äta!


Denna vecka

Denna vecka gick vi in i en riktig höstmånad och jag planerar att mysa ordentligt! Mixat med lite träning såklart.

Första dagen denna vecka så åkte massor av ljus fram och söta små prydnadspumpor jag hittade på ICA. Jag har en hel del jag vill få gjort, men jag tänker även ta hand om mig själv lite extra. Jag känner att jag behöver hitta tillbaka till det där inre lugnet lite. Och sen ser jag fram emot att mysa och pyssla tillsammans med mina barn.

Någon som älskar att pyssla är min dotter Zoe. Här målar hon små gipsfigurer av glassar. Något som hon tyckte var superkul.

Veckans träningsfokus

Jag ska komma ut på några kortare löprundor. Svängs förbi utegymmet och testa på ett nytt träningspass inne i stan senare i veckan. Hur allt detta går kommer jag att uppdatera er om i början av nästa vecka.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *