datornörd
Everyday life

Spelnörd?

Det verkade som att flera av er blev förvånade efter mitt inlägg igår gällande dator och tv-spel. Inget ovanligt 🙂 Jag får ofta samma reaktion när det kommer till mitt spelande. Nu för tiden spelar jag inte så mycket på grund av tidsbrist. Men förr i tiden spenderade jag mycket tid på spel. Här är är lite random info ni kanske inte visste om mig innan:


 • Min allra första dator var en gammal commodore och detta var ett tag innan internet kom. Denna modell hade en tjock lång skärm och alla spel var endast i stora gröna pixlar. Men där satt jag och spelare mina allra första datorspel och hade riktigt kul.
 • Jag har haft en lång World of Warcraft period i mitt liv. Jag och mitt ex kunde stänga in oss i lägenheten hela helger och endast kommunicera med varandra via headset, trots att vi satt i samma rum.
 • När jag var mycket yngre så var jag besatt av Diablo, Age of Empire och Heroes of Might and Magic.
 • Jag har studerat spelutveckling på Stockholms Universitet där jag skapade berättelser och grafik till datorspel.
 • Jag äger ett PS4 och 3 datorer. En jobbdator, en liten resedator och självklart den viktigaste, min speldator.
 • Jag älskar att klä ut mig och en vacker dag ska jag fixa den ultimata Blood Elf Paladin Halloween outfiten.
 • Min favoritgenre när det kommer till spel är helt klart MMORPG

Hade det funnits fler timmar på dygnet hade jag gärna spelat mer än jag kan göra idag. Men spelandet tar tyvärr mycket av ens tid så det blir tyvärr inte lika ofta längre som förr.

6 Comments

 • Henrik Olsson - Föreläsningar

  Vår första var också en C64 (under 80-talet), och sen en Amiga 500(?) tror jag – och jag tror att man uppskattade dessa betydligt mer än dagens datorer! 😛

  Har aldrig spelat WoW själv, men däremot andra spel vissa perioder 🙂

 • Lillan Kind

  Så du tycker så mycket om att spela spel! 😀 Själv har jag inte fastnat för att spela dator- och TV-spel trots att jag har en bror och en far som var helt galna i att spela 😀 Min pappa brukade till och med sitta vid datorn och skapa spel. Av det jag har sett förstår jag att det är en spännande ”värld” i spelen, och det är ju en himla massa action i spelandet. Men precis som du skriver är det ju en tidskrävande syssla, och jag har inte haft varken tid eller ro.
  Med lite tur kanske du lyckas avsätta lite mer tid nån gång till att spela! 😀

 • Carolina

  Haha alltså jag blir så chockad av att man kan vara så beroende utav datorspel. Min bror spelade WOW väldigt mycket och han och hans flickvän kunde göra detsamma haha. Så galet :’D

  Sv; kul att du gillade inlägget! Ja, helt underbart att ha en tvättmaskin hemma, förstår att du inte vill ha tvättstuga :’D 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.